Södertälje Katthem & Kattpensionat

En väg till trygghet

När Dexter kom till katthemmet första gången var han en kattunge och kom tillsammans med sin mamma och syster. När han bott på katthemmet en tid flyttade Frasse in i samma bur som honom och de fann varann direkt. De blev verkligen bästa kompisar! Efter en tid fick de flytta till ett gemensamt hem, men tyvärr trivdes inte Dexter i det hemmet. Så de fick komma tillbaka till katthemmet igen.
Efter ett tag fick de en ny intresseanmälan och fick flytta till ännu ett nytt gemensamt hem. Där gick det bra till en början, men när familjen flyttade till ett nytt hem trivdes inte Dexter i det nya hemmet. Han är känslig för förändringar. Eftersom Frasse är Dexters stora stöd och de är väldigt tajta fick båda killarna komma tillbaka till katthemmet ännu en gång.
När de kommit tillbaka till katthemmet igen var Dexter till en början lite nervös, men redan efter några dagar var han lugn igen.
Dexter är en lite försiktig kille, han är inte den som kommer fram för att få klappar och gos. Men tar man det lugnt så brukar man få klappa honom och då tycker han att det är riktigt skönt. Men allt ska vara på hans villkor, ibland är han inte alls på humör för klappar.
Frasse och Dexter är fortfarande väldigt tajta och vi vill därför att de även i fortsättningen ska få bo tillsammans. Därför söker vi ett gemensamt hem till dem.
Dexter behöver komma till ett hem där det är lugnt och där det inte sker allt för stora förändringar.


Dexter är född 2017

Pirjo Pajala är Dexters försäkringsfadder

Visningar: 547

Kommentera

Du måste vara medlem i Södertälje Katthem & Kattpensionat för att lägga till kommentarer!

Gå med i Södertälje Katthem & Kattpensionat

© 2020   Created by Astrid Åkesson.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

Ge bidrag