Södertälje Katthem & Kattpensionat

En väg till trygghet

När Frasse kom till katthemmet första gången var han en liten kattunge. När han bott på katthemmet en tid fick han flytta in i samma bur som Dexter och de fann varandra direkt. De blev verkligen bästa kompisar! Efter en tid fick de flytta till ett gemensamt hem, men tyvärr trivdes inte Dexter i det hemmet. Så de fick komma tillbaks till katthemmet igen.

Efter ett tag fick de en ny intresseanmälan och fick flytta till ännu ett nytt gemensamt hem. Där gick det bra till en början, men när familjen flyttade till ett nytt hem trivdes inte Dexter i det nya hemmet. Han är känslig för förändringar. Eftersom Frasse är Dexters stora stöd och de är väldigt tajta fick båda killarna komma tillbaka till katthemmet ännu en gång.
När de kommit tillbaka till katthemmet igen var Dexter till en början lite nervös, men redan efter några dagar var han lugn igen.

Frasse är en social och framåt kille som gillar att busa. Eftersom Frasse är döv söker är vi ett hem där han kan vara innekatt.

Frasse och Dexter är fortfarande väldigt tajta och vi vill därför att de även i fortsättningen ska få bo tillsammans. Därför söker vi ett gemensamt hem till dem.


Frasse är född 2017

Cisela Johansson är Frasses försäkringsfadder

Visningar: 1068

Kommentera

Du måste vara medlem i Södertälje Katthem & Kattpensionat för att lägga till kommentarer!

Gå med i Södertälje Katthem & Kattpensionat

© 2020   Created by Astrid Åkesson.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

Ge bidrag