Södertälje Katthem & Kattpensionat

En väg till trygghet

Medlem - Sponsor

Katthemmet är helt beroende av de bidrag som skänks av privatpersoner, kommun och företag. Utan dessa bidrag kan inte katthemmet fortsätta sin verksamhet. DU kan hjälpa katthemmet på olika sätt:

Du kan skänka ett ekonomiskt bidrag till oss via plusgiro: 38 93 41-9 eller swisha på 12345 25408.

Kom ihåg att märka inbetalningskortet med "gåva". Ange även namn och adress så skickar vi ett litet tackbrev.


Om du känner att du vill skänka en fast summa varje månad så är du välkommen att bli fadder till katterna på katthemmet.

Självklart kan man som fadder välja att betala in kvartalsvis, halvårsvis eller en gång per år.

​​​Du kan bli medlem:  Vuxna 250:-/år, Barn, studerande och Pensionär 150:-/år. Avgiften betalas in på plusgiro: 38 93 41-9.

Vi inbetalning: Glöm ej skiva ditt namn, adress och första 6 siffrorna i ditt personnummer (kommunen vill veta åldersfördelningen på medlemmarna).

Du kan bli volontär och hjälpa till att sköta katterna på katthemmet. Besök oss på öppet hus, eller ring så berättar vi mer.

Katthemmet är helt beroende av sina bidragsgivare för att kunna fortsätta sin verksamhet. Det är genom gåvor vi har möjlighet att bekosta foder, kattsand, veterinärvård, leksaker, lokalhyra och annat som gör att katterna trivs hos oss och mår bra. För att du ska veta att dina pengar hanteras rätt granskas katthemmets verksamhet årligen av en revisor.

Testamentera: För dig som vill testamentera en slant till Katthemmet. Fyll i detta dokument. Klicka på länken: TESTAMENTE.pdf

 

© 2019   Created by Astrid Åkesson.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor

Ge bidrag